Новини

Викладачі ТНПУ – спікери «Освітнього трансфер-містечка інноваційних можливостей – 2021»

By 25th, 2021 No Comments

У співпраці  із Тернопільським  комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу доценти Тернопільського національного педагогічного університету імен Володимира Гнатюка Балик Н.Р., Барна О.В., Шмигер Г.П. провели онлайн тренінги з питань організації та оцінювання навчального заняття у контексті компетентнісного підходу та оцінювання досягнень учнів початкової школи, оцінювання STEM-компетентностей на заняттях природничого циклу для учителів біології, географії, хімії, основ здоров’я.

Такі тренінги для освітян міста та громади проводяться не вперше.І щоразу провідні спеціалісти університету із цифрової педагогіки пропонують до використання інноваційні педагогічні технології, особливі методичні підходи,дієві та цікаві цифрові інструменти, які отримують схвальні відгуки від учасників та подальшу плідну реалізацію в освітніх закладах.

Організовані тренінги – це ще одне свідчення тісної співпраці Тернопільського  комунального методичного центру науково-освітніхінновацій та моніторингу на чолі під керівництвом Литвинюк Г.І. та  Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка на шляху розбудови  якісної цифрової освіти в області. Відрадно, що серед учасників тренінгів є багато випускників нашого університету, і саме вони сьогодні на шкільній лаві готують гідних своїх наступників – наших майбутніх студентів. Бо ми – найкращі! А ви – з нами?

Початок тренінгу від Н.Р. Балик та Г.П. Шмигер для учителів природничого циклу

Практичну складову тренінгу з оцінювання навчального заняття проводить Г.П.Шмигер

Презентацію STEM центру проводить Н.Р. Балик

Учасники тренінгу з оцінювання досягнень учнів початкової школи опановують інноваційні підходи оцінювання у НУШ та знайомляться із інструментами оцінювання

Завершення тренінгу від О.В.Барни – запрошення до продовження навчання разом із ТНПУ

Завідувач кафедри інформатики Балик Н.Р.

Канд. пед наук, доцент Барна О.В.

Канд. біол. наук, доцент Шмигер Г.П.