Новини

Профорієнтаційна робота серед учасників конкурсу-захисту робіт МАН України

By Ħ 22nd, 2021 No Comments

Багаторічна співпраця об’єднує колективи кафедри інформатики ТНПУ імені Володимира Гнатюка та Тернопільського обласного відділення комунального територіального відділення МАН України, що забезпечує ефективну координацію науково-дослідницької діяльності обдарованих учнів, виховання майбутньої наукової зміни в галузі ІТ.

20–21 березня 2021 року у рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України завідувач кафедри інформатики та методики її навчання доц. Н. Р. Балик та доцент цієї ж кафедри С. В. Мартинюк зустрілися з учнями ЗОШ та студентами коледжів області.

Під час онлайн конференції вони презентували фізико-математичний факультет і кафедру інформатики, детально розповіли про спеціальності 014.09 «Середня освіта. Інформатика», 122 «Інженерія ігрових проектів» і «Digital-аналітика», підготовку за якими здійснюють викладачі кафедри, розповіли про Всеукраїнську олімпіаду ТНПУ, ознайомили учнів з матеріальною базою, відповіли на запитання учасників зустрічі. Майбутнім абітурієнтам розповіли про особливості навчання в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка та про специфіку вступу на спеціальності.

Слід відмітити, що чимало робіт слухачів були виконані на високому рівні, тому їх автори виявили чималий інтерес у подальшому пов’язати свою освітню діяльність саме з вивченням інформатики та математики.

Ознайомлення з умовами проведення Всеукраїнської олімпіади ТНПУ

Знайомство з освітньою програмою «Інформатика»

Знайомство з освітньою програмою «Інженерія ігрових проєктів»

Знайомство з освітньою програмою «Digital-аналітика»

Під час зустрічі