Новини

Інноваційний проект «STEM-центр» – можливість поринути у безмежний світ сучасних технологій

By צ 24th, 2018 No Comments

У ТНПУ імені Володимира Гнатюка на базі кафедри інформатики фізико-математичного факультету уже третій рік працює STEM-центр. У STEM-лабораторії центру можна відчути себе справжнім дослідником та винахідником.

У навчальних програмах STEM-центру вивчаються: основи робототехніки, Інтернету речей, технологій 3D-моделювання та 3D-друку, віртуальної рельності. Авторські методики та досвідчені викладачі роблять навчання у STEM-центрі цікавим та практично-орієнтованим.

Вважаємо, що розвиток і підтримка інтересу до науково-дослідницької діяльності, використання інноваційних технологій дають можливість у майбутньому стати успішними програмістами, інженерами, винахідниками та обрати сучасні професії. Запрошуємо на навчання.

А Ви з нами?

Секція “Ігрові технології” на різних уроках

 

Сучасний урок геометрії. Математичне оріґамі

 

Інноваційний проект STEM-центру

Той що іде лабіринтом.

#tnpu #fizmat #абітурієнт Той що іде лабіринтом. Робота студентів спеціальності "Інформатика" фізико-математичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (Тернопольский национальный педагогический университет имени Владимира Гнатюка).

Опубліковано Фізико-математичний факультет ТНПУ ім. В.Гнатюка Вівторок, 24 липня 2018 р.

Розумний дім.

#tnpu #fizmat Розумний дім. Робота студентів спеціальності "Інформатика" фізико-математичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету (Тернопольский национальный педагогический университет имени Владимира Гнатюка).

Опубліковано Фізико-математичний факультет ТНПУ ім. В.Гнатюка Вівторок, 24 липня 2018 р.